Wie, wat, Daltoncards?

Daltoncards is een product van “the Dalton Graphic Studio”, ontworpen door Dries de Krom.

We willen wenskaartjes maken voor verschillende gelegenheden, die net iets anders zijn dan de standaard wenskaartjes die je in de winkel koopt.
Kaartjes waar je iets verder over moet nadenken, die niet helemaal onmiddellijk zeggen waar ze voor bedoeld zijn en waar de bestemmeling hopelijk een glimlach van op het gezicht krijgt, waar het kaartje ook voor bedoeld moge zijn.

Toch nog een vraag? Mail me even op dries@daltonstudio.be

Veel gestelde vragen

Wat is de verzendingskost?
Die is er niet, we sturen ze zo op naar jou 🙂

Waarom koop ik het best een pakket?
Pakketjes zijn een stuk goedkoper, daarnaast heb je dan kaartjes in huis voor verschillende gelegenheden

Waarom moet voor minimum 4€ kaartjes kopen?
Wel… we gaan eerlijk zijn, een postzegel bij Bpost kost bijna evenveel als wij vragen voor een kaartje. Als we ze per 1 of 2 zouden versturen, zouden we er echt niets aan overhouden…Je moet dus minimum 3 kaartjes bestellen. We houden erg van design, maar…

Op welk papier zijn de kaartjes gedrukt?
Wij drukken onze kaartjes in zeefdruk, op 400grams karton met een matte vernis, het papier is bovendien gemaakt uit gerecycleerd materiaal en dus goed voor het milieu!

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?
Wij versturen je bestelling dezelfde dag met Bpost. Je zal ze dus maximum 2 dagen na je bestelling verwachten. We sturen je een bevestiging wanneer ze op de post zijn.

Versturen jullie naar het buitenland?
Als je met ‘het buitenland’ Nederland bedoeld, jep! Dan doen we dat!

Mijn kaartje is in druk?
Helaas zal dit kaartje even uitverkocht zijn, maar geen paniek, onze drukker maakt overuren. Als dit bij het kaartje staat, betekent dit dat het binnen de week normaal wel terug is van onze drukker. Je kan gerust bestellen en enkele dagen later zullen we je op de hoogte stellen wanneer jouw bestelling onderweg is.